Защо да изберем Samsung Galaxy Young S5360?

Samsung Galaxy Young е един изключително изгоден телефон поради ниската си цена. Няма да намерите такъв мобилен апарат с такива способности на толкова изгодни цени днес на пазара. Ако търсите телефон с Android, а не разполагате с много пари можете да го закупите и на още по-евтини цени от програмите, които вашите оператори предлагат. Като цяло телефонът е нов модел и не се различава особено от по-скъпите телефони. Има капацитивен TFT дисплей с 256 хиляди цвята, разполага с камера 2 мегапиксела (1600×1200 пиксела), а процесорът му е изключително мощен за цената на апарата.

Аз лично си закупих телефона преди месец и не мога да се оплача поради простата причина, че винаги ми е полезен и не виждам големи разлики в сравнение с по-скъпите мобилни телефони. Перфектен е както за сърфиране в интернет, така и за много други неща като например играене на игри, слушане на музика и гледане на филми дори. Има много приложения от Google Market, които могат да са ви полезни, както и да се забавлявате. Можете да закупите карта памет (microSD) до 32 гигабайта за устройството и така ще имате достатъчно пространство за каквото и да било.

Samsung Galaxy Young S5360 е с предпоследната версия на операционната система Android за момента, вие винаги можете да root-вате телефона, но трябва да сте наясно, че веднъж направите ли го гаранцията не телефона вече не важи. През последните няколко години много от тийнейджърите са запалени по фейсбук и скайп и можете да бъдете сигурни, че на този телефон няма да имате проблем да стартирате скайп или пък да проверите вашия фейсбук.

Никога досега не съм имал Samsung, но този мобилен апарат наистина ме изненадва приятно. Относно батерията не мога да се оплача – издръжлива е когато не се задържате прекалено много време в слушане на музика, играене на игри и ползване на приложения, в най-лошият случай ще го зареждате през 2 дни. Мога да твърдя, че това е най-добрия Android тъчскрийн телефон за цената си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *